Overslaan naar content

Ontmoet onze collega's

Kom je werken bij Smartphonehoesjes.nl dan krijg je er een tal van nieuwe collega’s (en vrienden) bij! Een aantal van hen begroeten je alvast hieronder.

Fenna Beckers Fotograaf

Smartphonehoesjes.nl is altijd in beweging. Iedereen is gemotiveerd om te groeien en dat zie je terug op de werkvloer. Ook persoonlijke groei staat hoog in het vaandel: hard werken wordt beloond! Zie je een nieuwe kans? Dan wordt jou de ruimte geboden om deze kans te pakken. Wat ik misschien nog wel het belangrijkste vind in ons bedrijf, is dat er ruimte is voor ontspanning zonder het harde werken uit het oog te verliezen. Je kunt jezelf zijn in het leuke en jonge team, de sfeer is goed en ondertussen werken we keihard aan een topresultaat. Resultaat behaald? Uiteraard wordt dit gevierd met een mooi feestje!

Arnout Corbeek Channel Manager Benelux

Smartphonehoesjes.nl is een plek waarbij ik mij dagelijks kan ontwikkelen. Zie je een kans? Dan word je gestimuleerd om deze te pakken. Zo heb je het gevoel echt bij te dragen aan de groei van het bedrijf en kun je zelf meegroeien! Doordat wij actief zijn in een pure e-Commerce omgeving moeten wij als bedrijf in staat zijn om ons constant aan te passen aan de veranderende markt. Ik word omringd door een groep jonge enthousiaste collega’s die het werk erg leuk maken. We werken hard, maar vieren ook regelmatig een feestje!

Eveline Jansen Customer Success Manager

Zowel op persoonlijk als professioneel vlak speelt groei een belangrijke rol binnen Smartphonehoesjes.nl. De lat ligt hoog en de ambitie nog hoger, waardoor je persoonlijke ontwikkeling zeker niet stil blijft staan! Kansen worden gespot en vanuit een vrij competitieve drang ten opzichte van onze concurrenten zijn en blijven we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Het team is vrij jong en iedereen heeft eenzelfde soort mindset: hard werken, maar wel met heel veel plezier! Iedereen is super collegiaal, er hangt een hele chille sfeer en de vrijdagmiddagborrels zijn echt top!

Walter Meis Administrateur

Smartphonehoesjes.nl geeft je de kans om je te ontwikkelen en te groeien binnen je vakgebied, maar ook daarbuiten. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen bij Inkoop en werk ik nu met veel plezier op de Finance afdeling. In een snel ontwikkelende markt is het belangrijk om snel te schakelen en om te durven ondernemen. Vrijdagmiddag gaat de tap open en sluiten we de week af met een vrijdagmiddag borrel. Altijd gezellig! Ook een potje FIFA zit er altijd wel in.

Cindy Schutterop Coach Customer Service

Het bedrijf zit vol in ontwikkeling. Iedere maand is er een meeting met het gehele bedrijf, waar vol enthousiasme wordt verteld over de ontwikkelingen. Hierdoor blijf je op de hoogte van wat er speelt en wat de verbeterpunten zijn. Naast het harde werken, zijn er leuke borrels, gezellige bedrijfsfeestjes en hangt er een onwijs fijne en ontspannen sfeer binnen het bedrijf!