Overslaan naar content

Toen

Smartphonehoesjes.nl is in 2011 gestart op de zolderkamer van Martijn Hooft, met als doel om voor iedereen betaalbare telefoonaccessoires op de markt te brengen. Op 20 jarige leeftijd begon hij met verkopen aan kleine resellers. Vanwege het succes stapte kort daarna zijn broer Stefan in voor de logistieke ondersteuning. Tot slot haakte broer Marcel aan en werd de online webshop gelanceerd. 

Nu

En waar het familiegevoel en ondernemerschap nog steeds duidelijk in het bedrijf te merken is, heeft de organisatie in de afgelopen jaren ook een enorme professionaliseringsslag gemaakt. Als echte specialist ben je bij ons aan het juiste adres voor alle accessoires voor jouw mobiele apparaten. Van opladers tot kabeltjes, van screenprotectors tot beamers en van laptoptassen tot smartwatchbandjes. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jij langer én maximaal gebruik maakt van jouw mobiele apparaat.

Om onze positie als marktleider in Europa verder uit te breiden, hebben we webshops in vijf verschillende landen, een zakelijk distributiekanaal en zijn we actief op verschillende marketplaces. Dat zorgt ervoor dat wij iedere dag tussen de 8.000 en 20.000 klanten mogen voorzien van één van onze producten, die we vrijwel allemaal vanuit ons moderne kantoor in Leusden versturen. 

Dit doen wij met een organisatie van 175 collega’s, die vanuit onze kernwaarden plezier, ondernemen en groei er alles aan doen om onze grote dromen te verwezenlijken.

Toekomst

Ondanks dat we al sinds 2011 bestaan, hebben we het gevoel alsof we nog maar net begonnen zijn! Wij willen de positie van marktleider in Europa verder uitbouwen door naast hoesjes ook de markt van accessoires aan te vallen. Hier zien wij enorm veel kansen om onze klanten echt te helpen het maximale uit hun mobiele apparaat te halen. Dat is niet alleen goed voor hun portemonnee, maar het langer gebruik maken van apparaten is ook goed voor onze planeet!